Κύριο περιεχόμενο

Βίλα με 3 υπνοδωμάτια (έως 6 ενήλικες)

Οι ευρύχωρες βίλες είναι όμορφα διακοσμημένες και ιδανικές για οικογένειες. Κάθε βίλα έχει δύο ορόφους σε μια επιφάνεια περίπου 105 τ.μ. Στο ισόγειο βρίσκεται μια καλά εξοπλισμένη κουζίνα με τραπεζαρία και ένα καθιστικό. Το μπάνιο στο ισόγειο διαθέτει ντους και τουαλέτα. Η βίλα με τα τρία υπνοδωμάτια διαθέτει ένα επιπλέον υπνοδωμάτιο στο ισόγειο. Στον πρώτο όροφο βρίσκεται ένα μπάνιο με ντους, τουαλέτα και σεσουάρ και δύο υπνοδωμάτια το κάθε ένα με ένα διπλό και ένα μονό κρεβάτι. Όλα τα προϊόντα ύπνου καθώς και τα λευκά είδη είναι της εταιρίας Cocomat. Και τα δύο υπνοδωμάτια έχουν μπαλκόνι με μικρό καθιστικό. Στον εξωτερικό χώρο υπάρχει μια επιπλωμένη βεράντα και γύρω από την πισίνα ξαπλώστρες και ομπρέλες. Κάθε βίλα έχει το δικό της πέτρινο μπάρμπεκιου.Επίσης, σας προσφέρουμε δωρεάν Wi-Fi και χώρο στάθμευσης.

Παρόμοια με την βίλα των δύο υπνοδωματίων, έχοντας όμως ένα επιπλέον υπνοδωμάτιο στο ισόγειο. Το υπνοδωμάτιο αυτό έχει ένα διπλό κρεβάτι και άμεση πρόσβαση στο μπάνιο του ισογείου και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 6 ενήλικες.

 Δείτε και την βίλα με τα 2 υπνοδωμάτια εδώ.

 

thassian-villas-Three-bedroom-villa01.jpg thassian-villas-Three-bedroom-villa02.jpg thassian-villas-Three-bedroom-villa03.jpg thassian-villas-Three-bedroom-villa04.jpg thassian-villas-Three-bedroom-villa05.jpg thassian-villas-Three-bedroom-villa06.jpg thassian-villas-Three-bedroom-villa07.jpg thassian-villas-Three-bedroom-villa08.jpg thassian-villas-Three-bedroom-villa09.jpg thassian-villas-Three-bedroom-villa10.jpg thassian-villas-Three-bedroom-villa11.jpg thassian-villas-Three-bedroom-villa12.jpg thassian-villas-Three-bedroom-villa13.jpg thassian-villas-Three-bedroom-villa14.jpg thassian-villas-Three-bedroom-villa15.jpg thassian-villas-Three-bedroom-villa16.jpg thassian-villas-Three-bedroom-villa17.jpg thassian-villas-Three-bedroom-villa18.jpg thassian-villas-Three-bedroom-villa19.jpg thassian-villas-Three-bedroom-villa20.jpg thassian-villas-Three-bedroom-villa21.jpg thassian-villas-Three-bedroom-villa22.jpg